Olvasási idő < 1 perc

Most otthon van feszült hangulat. Valamiért Feleségem nem annyira érzi jól magát. Ez valószínűleg több összetevős probléma. Tudom, hogy zavarja, hogy egészségileg nincs igazán jól. Van valami titokzatos mellkasi fájdalma, amit nem tudnak megmondani. Emellett zavarja, hogy anyagilag nem leszünk olyan jól, mint eddig, mert ugye kevesebbet fogok keresni.

Az is probléma, hogy én tudok edzeni, ő nem nagyon. Neki a sport az élete. Az ad nyugalmat. Ha az nincs, akkor már eleve feszültség van benne. Emellé adódik még a többi.

Próbálom kezelni, de nekem is nehéz. Elég sok problémám van nekem is, amit csak én tudok megoldani és nincs igazán energiám még az ő gondjaival is foglalkozni.

Most azt látom, hogy próbál mindent megoldani erőn felül is. Talán ezzel akarja megmutatni, hogy ér valamit, ha már sportolni nem tud. Folyamatosan dolgozik a ház körül, csinál amit csak tud.

Ehhez képest nekem nincs időm foglalkozni az itthoni dolgokkal, mert a sok munka annyira elveszi az időmet. A bringát is vissza fogom szorítani vagy az alvás rovására fogom csinálni, mert máskor nem lesz rá időm. Egyelőre persze hideg van még hajnalban, ezért nem nagyon tudom megoldani, de talán majd később jobb lesz. Persze a most soron következő óraállítás nem fog segíteni ezen, mert még korábban kell majd kelni, hogy 5-kor tudjak már indulni tekerni. Van egy kollégám, aki így csinálja, 5-kor már bringán van és munka után délután még megy. Persze nem tudom, hogy mi a célja ezzel egy 4 gyerekes apukának, mert iszonyat sokat teker.

Jó lenne, ha valami megoldást találnánk az itthoni feszültségre, mert nagyon nem jó a mostani helyzet.