Olvasási idő < 1 perc

Ma végre hívott a futár, hogy hozna egy csomagot. Megjött a váz. Gyorsan össze is raktam. Már amennyire gyorsan össze tudtam. Természetesen voltak fennakadások. Pár alapvető dolog hiányzott. 

Nem volt kormánycsapágy, ami a képeken volt. Aztán nem volt nyeregcsőbilincs sem. A stucni már ránézésre sem volt szimpatikus. Aztán mikor be akartam hajtani a csavarokat, akkor éreztem, hogy a menetek sincsenek a toppon. Zsírral kenve hajtottam, de így is nagyon nehezen ment és vitte is magával a menetet. Szerencsére volt otthon másik stucni, amire ki tudtam cserélni. Mivel a hajtómű nem jött meg időben és az előző bringába pedig 1 hónap alatt olyan szinten belerohadt a csőtengely, hogy nem tudtam kivenni, hirtelen a nemrég összerakott boltba járós bringából szedtem ki a négyszögtengelyes hajtást, hogy tudjak menni a bringával. 

A fékhez rendelte adapterek szerencsére jók voltak, bár az első fékhez való csomagolásában benne volt mind a 4 szükséges csavar, a hátsó adapterhez már csak 1 csavar érkezett. Kicsit keresgélős volt a csavarok pótlása, de szerencsére meg tudtam oldani. 

Gyorsan bele is tettem 65 km-t 🙂