Olvasási idő < 1 perc

A munkahelyem 20 km-re van. A gyerekek sulija 15 km-re. Persze nem egy irányban. Reggel ugyan már busszal közlekednek, de délután autóval kell mozgatni őket, mert hárman négyfelé mennek suli után.

Ez a sok utazás 2 autót és sok üzemanyagot igényel. Munkába sajnos nem nagyon tudok mással járni, mert nem olyan jó a buszközlekedés. Vagyis egyelőre kompromisszumokkal tudnám megoldani, de a tervek szerint másik irodába megyek, ahová már csak autóval tudok járni. Vagy bringával. Ott ugyanis van zuhanyzó. Igaz, hogy 25 km-re van, de akkor még lehetne oldani, hogy naponta 50 km-t tegyek tegyek meg, ami már önmagában jó mozgás lenne naponta.

Jelenleg a három műszakban nem nagyon tudom megoldani a bringás bejárást. Sem zuhanyzó, sem az időbeosztás nem igazán kedvező.

Az ideális megoldás egy elektromos autó lenne. Az Opel Ampera már egészen elérhető árban van, viszont csak 4 személyes, ami valóban 4 ülést jelent, ugyanis hátul is van elválasztó az ülések között, mint elől. A 3 gyerkőc miatt kiesett, pedig nagyon jó lett volna a 100 km-es elektromos hatótávval, majd lemerülés után bekapcsoló benzinmotorral. Hátha lesz belőle 5 személyes…