Családi jellegű táborban vagyok a családommal és még másik 23 gyerekkel 🙂 Mozgalmas az este Egy két szintes házban vagyunk. Azt vettem észre, hogy elment az áram. Aztán kiderült, hogy a felső szinten az egyik piszoár csapja nem zárt el. A lefolyó pedig eldugult. Persze nem az összefolyó felé folyt a víz, ezért a szintek közötti vezetékcsatornákban talált magának lefolyási lehetőséget. Így aztán az alsó búra szépen feltelt vízzel és lecsapta a biztosítékot. Most már újra van áram, de azért le lett zárva az alsó wc.

Nagyon régen nem írtam. Talán nem is a időhiány miatt, hanem inkább azért, mert nem állnak össze a gondolatok a fejemben. Azok pedig azért nem állnak össze, mert iszonyatosan szétszórt vagyok. Most nagyon sok a munka és nagyon sok az edzés is. Heti 20 órát edzem, ami azért nem kevés. Ennyi idő kiesik a család és a munka idejéből. Ha eszembe is jutnak tekerés közben a munkával kapcsolatos dolgok, nem nagyon tudom leírni, vagy nem tudok telefonálni. Így aztán próbálom beosztani az időt, de nagyon nehéz.

Kicsit unom már a bort. Szerintem túl vacak borokat ittam az elmúlt hetekben, ezért egyáltalán nem kívánom sem tisztán, sem fröccsnek. Valahogy az alkohol sem nagyon izgat. Ha iszom, akkor megszokásból. Mert az jó szokott lenni. Aztán persze rájövök, hogy nem annyira jó. Aztán iszom még egy pohárral, hátha jobb lesz. De nem. Azt gondolom, visszaveszek a fogyasztásből, mert úgy érzem, kicsit megcsömörlöttem az alkoholtól.

Talán nem is semmire, de értelmes beszélgetésekre nincs idő otthon. Reggel korán megyek tekerni vagy dolgozni. Estig munka és aztán alvás, mert korán kelek megint. Feleségem még tovább dolgozik este, viszont nem kel fel olyan korán, így aztán semmi értelmesről nem tudunk beszélgetni. Így mennek el a napok…